doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

..............


rindu siapa?
hehe jengg3..... jgn panik.... aku tak rindu sesiapa.... rindu mak aku ade laa.... rindu ayah... rindu sibling aku.... rindu kenkawan aku yg sengal....
rindu dak tuuu kat fb tuu..... rindu... rinduu....

haih apa aku mengarut daaaaa.....
aku ada masa setengah jam jek nii... pas nii aku de kelas....

semalam aku chat dgn fren aku.... best jugak bila dia berusaha nak buat aku senyum... gelak guling2....
aku hargai nyaa sensangat.... thanks u so much....
tapi... bila dia asyik tersasul panggil aku 'yang' aku dah gelabah...
huhu aku sgt takut dgn panggilan tu..... ... tapi aku tahu... dia main2....
hari tu.... masa aku tengah down.... dia jaa satu2 kawan yg ada kat sisi aku....
aku harap dia ikhlas kawan dgn aku.... tanpa sebarang ~~~~~~~~

tetiba aku nak paste apa yg dia bebel pada aku masa aku down.... bole? aihhh suka hati aku lahhhhh... blog aku... hehe

dier* sy dh bc blog awk..tb2 sy t'sntap..
sy bkn llki yg baek...sy suka permainkan ht dan prsaan prmpuan..
shngga kni...(lps nie xtau la...)
tp sy xde la smpi maki2 org kat blog or fb..
agknya cmtue la smua gurl rs bl sy wat cmtue kan..kcian pd awk,buat sy kcian pd yg laen..
dieorg da jgk luah kan mcm yg awk buat...tp sy mls nak bc..
rimas...xsuka nak bc..hmmm...
tp nak wat cmne...
sy mmg cmtue..
tp skrg2nya sy sntiasa cuba utk b'ubh..
dah la..
lupakan yg nie...


tp nak psan ckit...

1)awk kne kuat..
2)awk kne jual mhl ckit..
3)akal kne waras..
4)jgn luahkan prsaan pd sesape or tlis pd mna2 krtas or blog..krn itu yg buat kt slalu t'ingt..dan b'tmbah prah..
5)jgn dgr lagu sdey2 neh..
6)truskan khdupan mcm biasa..
7)pling pnting,awk kne sempoi........................jgn pduli bnde2 yg xpntg neh..
8)kne lgak mcm playgirl ckit...tp jgn la mmbtsi agma..

playboy2 mmg klah ngn girl mcm neh...
slap2 bleh gler...
hahaha...



aku** huhu... thanks awk.... tapi sy x kuattt...
baru jek dipujuk.... sy terus jadi lemah n maafkan dia.... walau pun hati sy tak ikhlas mase maaf kan dia tuu... :((



dier* mmg la...mne de owg kuat mcm tue..tp klo bab maaf tue mmg dtntut oleh agama..xkr kt nie jiwa kuat or lmh..
njoy your life...rugi ooo xnjoy hdup nie...hdup kne happy...klo x,bek xyh hdup..klo dok sdih jew..awk kan da rmi kwan..rilek jew...confirm ah..klo awk bleh wat mcm tue,mmg boy awk mlutut nak awk blik...
n than pling best,die akn berubah sndiri tnpa da sape2 pkse..
itu pun klo die serius la nak awk..gler...best ooo hidup neh..pk baek2..


tu kenangan dulu...... kesilapan terbesar pernah aku buat... sampai kan ummi aku menangis....
aku dah insaf skrg..... thanks utk dak tu yg sedar kan aku.....
semalam dia buat aku gelak guling2 dgn ayat dia..... :))

''xhbs2 sbut ex...brni awk ckp dpn sy..awk dgn sy tau skrg neh(dlm inbox nie la) brni awk mnjeleskan sy dan mengotori inbox sy dgn pkataan "ex sy"...cis..sngguh mengecewakan n mengecilkan ht sy...uhuk....;( ''


''sy klo tnsion sy mkn...mkn jap...u jgn pg mne2 tau yang..u pg ngadap dnding tue..tnggu i pngl...uh... ''

hahahahaha.... lawak tul..... so sweet u..... ngeeeeeeee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS