doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

jawap tag~ lahaiiiii

wOOtttttt3...
hehe hari ni aku nak jawap tag chi ah yg dah berkurun aku simpan....
lahaiiii lama beno....
tetiba ari ni aku teringat dia.....
dia ni kawan aku time sekolah sains dulu....
hehe... bile aku bukak je blog dia..... dia dh private.... huhu....
dah janji.... kena laa buat kan.... so.....
layan je laa.....

apa yang penting dalam hidup korang?
~ byk.....
ummi... ayah....
izham.... kakak/adeq....
fOn... lappy....
aihsss


benda terakhir yang korang beli gune duit korang? harga...
~jam.... harga? huhu perlu ke? +- rm 1200... kot....


dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
~ ayookkkkk...... segan pulak nak jawap niii.....
ermmm.... kat kg aku laaa.... KG KOTA.....
tema.... belum fikir.... tapi... semestinya simple2 suda..... huhu....


adakah korang sedang bercinta sekarang? dgn siapa.... sila sebut nama penuh dan sedikit biodata
~ yer.... ;p
beliau seorg yg sempoi....
namanya norizham bin nordin....
berumo 24 tahun..... (kami sebaya... hehe walaupun ko x tanye~ tapi aku peramah)
tinggal di seremban....
anak bongsu/tunggal lelaki dari 3 sibling...



berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
~ selama2nya dgn keizinan Allah..... aminnnnn


novel/buku/majalah terakhir dibeli?..
~ novel the dubious miss dalrymple dan 1 majalah masak2 jepon...


apakah nama penuh korang?
~dahliya nurlisa binti dzulkifly

antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
~ ayah kot..... ayah senang sket nak 'kire2'.... ngeee

namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
~isteri rasullullah~ siti khadijah RA.... huhu tapi tak mungkin.... ape pun aku sgt admirer kan nya...

adakah korang basuh baju korang sendiri?
~mestilahhh kot..... haihss sape g nak basuh....
pasni sy nak hantar dobiz.com... hehe

dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
~ MEKAH....

pilih salah satu, peluk atau cium?
~ huhu sepak ade x???

beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
3 je???
~ cantik... baik hati....
~best studen SERATAS
~suke bangun lewat.... wawawawa....

Lima yang paling disayangi dalam hidup anda
~parent... family
~izham
~jam tangan..
~fon
~lappy


bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?..
8 ogos 1987...
tahun lepas... budak2 futsal buat surprise kat tempat futsal.... so sweettttt.... aku sgt happy time tu....

Lima rakan Blogger yang korang nak tag:
~aku tanak tag laa...... sape2 yg rajin dan syg aku wat laa ye... hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS