doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

today was a fairy tale~~

selamat hari khamis....
'today was a fairy tale' hehehe....
aku ngah dgr lagu nii...
bestt....
sgt best... aku suke tylor swift... ;)

tadi borak dgn kawan aku..
kawan aku kata....
aku tak romantik....
huhu... wish ala2 je kat izham....
ishhhh... nak romantik mcmana lagi.... hehe
ok laa tu kan....
doakan yg baik2 utk yg tersyg di hari lahir dia....
cakap yg baik2...
indah2....
romantik laa tu.... huhu...
bagi aku laa kan....
aku tak reti sgt nak jiwang2 bagai ni....
izham pun dah faham....
tapi... kdg2.... datang jugak laaa mode yg tetiba nak jiwang....
hehe bukan laa langsung x de....
nanti tak normal lak kannn....
huhu

sempena b'day dia yg ke 24.....
aku kirim kan dia hadiah dari koufu....
special kan???
romantik nyer aku.... (wawawawa.... )
tengok laa kotaknya pun dah kemek2....
nak tahu x aku kasi ape?
jeng3.....
hehehe xde laa special sgt pun kan....
gempak jee lebih....
tapi alhamdulillah....
aku nampak dia happy...
;)


hehe siap pakai da pun......
gambar2 nii dia yg snap... time dah sampai pada dia....
kire mcm gambar... 'ehsan dari encik izham' laaa yek....
ihikssss....
cantik kan jam nii.... pandai aku pilih.... sesuai jee dgn tangan dia...

dua taw aku kasi hadiah utk dia.....
teddy bear dan jam.... hehe...
dia asyik gelak jee time tu....
mesti dia tak sangke... akan dapat teddy bear...
hehe lelaki macho laa pulak kannn.....
rugby player....
kan ganaz tu....
tapi malam2 peluk bear...weeeee
sgt sweet....
love u darling....
muwahhh3

sebenarnya..... jam tu aku beli sepasang....
ngeee... dua laa kan....
satu utk aku.... satu utk dia.....

cantik kan? yg kecik tu aku punyer.... hehe
;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS