doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

exam week

ohayou gozaimasu
perghhh lama siot tak updated blog aku neh....
hehe
kemalasan melanda....
busy....
busy laa sgt kannnnnnn....
hahaha busy mende.....
lepak jek keje aku... ishhh
sampaikan izham tu kannn... dia yg cuak tgk aku....
yer laa..... exam juz around da corner....
tapi aku dok lepak je....
setiap hari bebel suh aku study....
tahap bebel dia tu.....
dh dekat sama level dgn puan nursiah dah...
haihsss....

aku?
aku dak baik.....
biler dia bebel.... aku juz ckp.....
lek rrr b.... i kan dak genius......
wawawawawa.... ayat aku tu.... sumpah wat dia diam....
ngeeee....

minggu nii aku exam....
semalam start....
so aku malas nak fikir2...
nanti aku stress... hehe
enjoy je....
alahhhh..... mcm kate prof aku.....
exam je pon...... bukannye pape....
anggap je enjoynye.... samer mcm dahliya sepak bola dgn kaki kanan...
hahaha...
dulu2 aku fikir gak.....
kenapa prof kata kan kaki kanan.....
ermmm....
slow kan aku ni....
dah sah2 aku kidal..... sepak pun gune kaki kiri.....
hahahaha agak stress juga... biler kaki kiri tak bole guna kannnn....
haihssss...... pandai rrr prof aku....
(kalau tak.... xde laa dia jadi prof)

ramai laa kenkawan aku.... subuh dah call2 aku... nak wish... hehe'
terima kasih laa.....
ade yg aku pick up... ada yg aku wat bodo....
bukan apa.... aku rimas laa... hehe
pelik dok?
org lain mesti lebih bersemangat bila org wish2 kann... tapi aku tak....
hehe aku stress....
alaaaa..... bagi aku.... ape nak susah.....
korang doa je laa.... supaya aku lulus wif my flying colors kannnn
kecuali laa...... pesan2 penaja dari puan nursiah... encik izham nordin... dan encik zul....
3 org nii kalau tak call sebelum aku jawap exam tu..... entah laa nak ckp ape kann...
huhuhu....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS