doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

aku berniat nak pegi fisiO hari ni~ ngeeee

hari ni aku demam...
tah kenapa....
malam tadi tak boleh tido...
lepas chat dgn izham...
aku sambung study....
lepas subuh baru lah tido...
tapi awal2 pagi dah bangun.....
dan terasa badan aku panas2...
terus cari fon...
miskol izham....
dia call....
'b... i demammmmmmm' (manjer2) hehe
~ hahhhhhhh??? kenapa demam? (soklan org tgh weng2 bangun tido) ;p

lepas borak.....
aku on YM.... tetibe terasa nak on.....
dah lama sebenarnya tak on....
ada of9 msg dari.. org sudan.....
katanya dia mimpikan aku... and hope aku ok kat sini....
terima kasih kerana masih care pasal aku.... :)
aku ok.... dan aku harap dia juga ok kat sana... dan menjaga dirinya baik2...

dan beberapa of9 msg lagi....
antaranya.... membuat aku tak selesa dan rimas....
miya....
cerita pasal hisham....
nak bertunang...
:) aku ckp aku happy mendengarnya....
then dia tanye pasal aku dan izham....
uikkk....
tak kan semua org kat N9 tu ko kenal.... miya... miya....
malas lak aku nak layan mamat ni....
abaikan laa....

my bff... incik ilham call aku....
ingat kan aku hari ni 21hb.... aku ade fisio appmnt...
huhu... kenapa laa dia ingatkan....
aku malas der.....
fikir2 balik.....
ahhhh pegi lahh hari ni....
lagipun kelas aku 1 jek ari ni....
nanti kalau izham dah mula membebel....
mahu pekak telinge aku dibuatnya...
huhu....
korang tahu tak.... mamat tu sgt kuat membebel sekarang...
ade jek benda yg dia nak bebel....
:)
aku dengar je laa....
pasrah je laa.....
hehe...
sekurang2nya aku tahu dia sgt syg kan aku....
ngeeee...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS