doa utk ketenangan hATi

اللَهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ نَـفْسـاً بِكَ مُطْمَئِنَّـةً ، تُؤْمِنُ بِلِقَائِكَ، وَتَرْضَى بِقَضَـائِكَ ، وَ تَقْنَعُ بِعَطَائِكَ .

Maksudnya : “Ya Allah , aku memohon dariMu jiwa yang tenang , yang beriman dengan pertemuan denganMu , redha dengan ketentuanMu , dan merasa cukup dengan pemberianMu”

izham~ degil yg tak agak2....

happy weekend.....
yeahhhh.... sangat happy today....
semoga mood ini berkekalan sepanjang hari....
:D
awal2 pagi.... bukak mate.... tengok fon...
sms dari izham.... :D
sms mlm tadi... x bace ag.... ngeeee
terus reply... n dia terus call...
borak3....
mcm ade jek dia nak gitau aku sesuatu...
ermmm....
tetiba.... terus org tu merengek2...
haaaa kan dah agak.....
pada mulanya.... dia kata... takut nak gitau.....
takut aku marah....
takut aku bebel....
injured lahhh ape lagi kann....
grgrgrrgr.... aku dah ckp smlm....
tapi dia degil....
degil... nak cakap apa lagi....
lutut yg dah mmg x ok tu.... jadi bengkak sebab kawan sepak....
ishhhhh sepak bola ke... sepak lutut org... haihsss...
ermmm biasa lahhh....
kemalangan x berbau....
tak berhati2....
tapi aku rasa bersalah jugak....
sebabnya.... semalam.... mmg dia marahkan aku....
berangin dgn perangai aku....
so aku faham dia lepaskan geram di gelanggang,...
huhu... sorry....
semalam aku mmg tak boleh kawal perasaan....
tapi... sekurang2nya.... aku tak tipu diri sendiri.... aku mengaku ,, apa yg aku rasa....
tak mcm dia....
cool laa konon.... huh....

sedang berborak..... aku terpakse letak fon.... sebab ummi aku call....
:D
lama jugak borak..... ummi tanye berbagai2 soalan.....
berbagai2 amaran.... peraturan aku kena dgr.... huhu....
then.... borak dgn ayah....
kata ayah..... aku ni kene setiap hari dorang call..... kalau dorang tak call..... aku akan miskol....
(ayah merungut ke)
tak macam adeq cem..... adeq lebih berdikari.... sekarang kat phuket..... dah 3 hari tak call ayah....
huhu....
adeq nii nak kene lahhhh!!! nape tak call ayah..... aku tahu ayah riso tuu...
sabar laaa ayah.... adeq busy kot....

habis borak dgn ayah dan ummi.....
sambung borak dgn izz...
ngeee....

aku risau lahhh.....
hari niii dia nak pegi kulim..... bawak parent dia...
sepupu dia bertunang dgn org kulim....
mcmana lah nak drive dgn lutut bengkak tu....
nak berdiri pun payah....
hurmmm....
terase mcm nak ckp..... 'jgn pegi'
tapi tak bole laa.... sape nak drive pulak...
kesian ayah dia....
haihssssssss.... huwaaaaa...
kesiannyaa syg....
sedang aku fikir2 kan bende nii..... aku dapat SMS....

~''B.. i da mandi n da ensem.
erm da sapu ubat kat kaki
n blOt chantek2.
b jgn risau k. i ok hehe''

erkkkk... dia tahu ape yg aku sedang fikir laa.... hahahaha

semoga dia selamat ke kulim hari ni.....
semoga ayah ummi.. kak long dan abg amir jugak selamat ke kuantan.... :(( jelesnyaaa dorang nak balik kg.... rindunyaa nenek... :((

aku mahu mandi.....
hari ni....
nak keluar ke.... nak siap kan esemen yg berlambak....
huhu....
mcm best jek hakimi n geng ajak keluar.....
misha ... anis dan fara pun join.....
hurmmm tapi kalau keluar.... otak asyik fikir pasal esemen... x gune gak kann....
haihhssss.... dilema betul laa....
tadi call izham... lupa lak nak gitau....
ermmm....
ermm...
ermmmmmmm...
tengok laa cane nanti....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS